Vidimo se na Beauty & Hair Expo u Zagrebu! - Lime Booking

Vidimo se na Beauty & Hair Expo u Zagrebu!

Zagreb se priprema za 25. jubilarni Beauty & Hair Expo 2024. Uz sve akcije, također ćete moći posjetiti naš štand i saznati više o Lime Bookingu iz prve ruke. Vidimo se!

Pozdrav dragi frizeri, kozmetičari i ostali ljubitelji industrije ljepote!

U Zagrebu će se od 8. do 10. ožujka održati 25. Beauty & Hair Expo Zagreb 2024, jedno od najvećih događanja na području kozmetičke i frizerske industrije.

Na živopisnom trodnevnom događanju očekuje vas raznolika ponuda edukacija, poznati domaći i strani brendovi, izlagači i distributeri iz svijeta kozmetičke i frizerske industrije koji su lideri u svojim područjima.

Sajam je savršen za frizere, kozmetičare, vizažiste, nail stiliste i sve one koji žele saznati sve o najnovijim trendovima i inovacijama u ovom području.

Na jednom od štandova imat ćete priliku upoznati i naš sustav – Lime Booking te saznati kako ovo tehnološko rješenje može unaprijediti vaše poslovanje. Moći ćete razgovarati s našim prodavačima i tako dobiti informacije iz prve ruke.

Pozivamo vas na naš štand gdje ćemo vam s ponosom predstaviti kako vam Lime Booking može olakšati posao, privući više kupaca, uštedjeti vrijeme i poboljšati vašu uslugu.

Vidimo se tamo!

Nika

Nika

Drugi postovi

Isprobajte Lime Booking besplatno!

Online kalendar, automatske SMS obavijesti, online zakazivanje i još mnogo toga!