3 razloga zašto je vođenje salona lakše uz aplikaciju Lime Booking

vođenje salona - lime booking
Vođenje salona nedvojbeno je lakše i uspješnije uz aplikaciju Lime Booking koja impresionira mnoge vlasnike salona u Hrvatskoj i inozemstvu.

Vođenje salona veliki je izazov koji zahtjeva stalnu pažnju, rad i brigu o raznim aspektima poslovanja, od naručivanja i informiranja klijenata, organizacije rada do praćenja analitike.

Sve te zadaće i mnoge druge, potrebno je izvršiti kako bi salon uspješno poslovao, postizao željene rezultate te klijenti radi vraćali.

Mnogi vlasnici salona stoga su se odlučili za rješenje koje im pomaže u mnogim izazovima i zadacima vezanim uz vođenje salona. Naravno, mislimo na naprednu aplikaciju Lime Booking bez koje više ne mogu zamisliti svoje poslovanje.

U nastavku ćete saznati zašto je vođenje salona puno lakše uz aplikaciju Lime Booking.

Ušteda vremena uz automatske SMS obavijesti

Lime Booking štedi vrijeme ne samo pri organizaciji posla i naručivanju termina, već i pri komunikaciji s klijentima, za što saloni troše i do 10 sati tjedno po zaposleniku.

Od velike pomoći su im automatske SMS obavijesti koje imaju iznimno fleksibilne postavke automatskih obavijesti. Sadržaj može biti različit za svaku uslugu i omogućuje obavijesti prilikom potvrde termina, ponovnog naručivanja, otkazivanja i obavještavanje korisnika kada netko zakaže termin.

Na ovaj način vlasnici salona mogu se više posvetiti drugim važnim aspektima upravljanja salonom, kao što su poboljšanje i proširenje ponude, motivacija zaposlenika te razne edukacije koje pridonose razvoju salona.

Vođenje salona - lime booking

Jednostavno naručivanje klijenata

Jeste li znali da čak 40% klijenata zakazuje termine izvan radnog vremena salona? Zato je jednostavno online zakazivanje jedna od brojnih naprednih značajki kojima se oduševljavaju i vlasnici salona i kupci. To im omogućuje da budu bilo gdje i bilo kada, čak i izvan radnog vremena, jer biraju vrijeme koje im odgovara.

Vlasnici i zaposlenici salona mogu se oprostiti od beskrajnih telefonskih poziva i stalnih SMS poruka.

Samim time ne moraju biti stalno dostupni i to vrijeme mogu posvetiti kupcima i drugim poslovima koji pridonose uspješnom radu i poslovanju salona.

vođenje salona - lime booking

Upravljanje salonom ne može biti uspješno bez dobre organizacije rada

Dobra organizacija rada bez sumnje je ključna za uspješno vođenje salona.

Srećom, to možete prepustiti i aplikaciji Lime Booking koja vam omogućuje potpuni pregled poslovanja na jednom mjestu. To uključuje pregled slobodnih i zauzetih termina te informacije o vašim klijentima.

Osim toga, od pomoći je i kod evidencije zaposlenika, jer možete napraviti raspored u koji možete dodati pauze, ručkove i bolovanja.

Lime Booking nudi cjelovito rješenje za upravljanje salonom koje uključuje napredne značajke kao što su automatske SMS obavijesti, jednostavno rezerviranje klijenata, organizacija rada i još mnogo toga.

Vlasnici se stoga mogu usredotočiti na upravljanje i stvaranje najboljeg iskustva za svoje klijente zbog ukupne optimizacije svog poslovanja.

Ako i vi želite poboljšati učinkovitost i učinkovitost svog salona, posjetite našu web stranicu ili nam pišite na info@lime-booking.hr.

Svidio vam se ovaj članak? Pročitajte ostatak!

Na stranici Lime Booking za vas su odabrane samo najzanimljivije teme iz područja kozmetike, frizerstva, beauty trendova itd.

Lime Booking je online sustav naručivanja klijenta koji klijentima salona omogućuje narudžbu usluga kad god i gdje god žele putem online obrasca. Vlasnicima salona omogućuje lakše poslovanje, više klijenata i više vremena koje mogu posvetiti svojim klijentima.

Picture of Nika

Nika

Drugi postovi

Isprobajte Lime Booking besplatno!

Online kalendar, automatske SMS obavijesti, online zakazivanje i još mnogo toga!