Savršeno rješenje za vaš barber shop.

Uštedite više od 10 sati tjednom s automatskim SMS porukama.

više klijenata u salonu
0 %
uštedite tjedno
0 sati
Barberi Lime Booking

Vjeruju nam mnogi barber shopi

Brivnica by Edis - Lime Booking

Automatske SMS i
e-mail obavijesti

Smanjite broj nedolazaka klijenata na dogovorene termine uz pomoć automatskih SMS i e-mail obavijesti.

Automatske SMS obavijesti Lime Booking
Online naručivanje - Lime Booking (1)

Online zakazivanje

Riješite se nepotrebnih poziva i poruka tijekom radnog vremena i kasnih noćnih sati. Omogućite svojim klijentima, da sami izaberu željeni termin po vašem rasporedu.

Rasporedi zaposlenika - Lime Booking

Rasporedi

Uštedite vrijeme i energiju pri organizaciji posla. Uvid u raspored rada i evidenciju sati zaposlenika na jednom mjestu.

Naši korisnici su nam na prvom mjestu 💚

Studio Trepka

Anja F.

Lime Booking je nešto najbolje ikad jer sve podatke imam pri ruci, rezervacije se obavljaju jednostavnije te je uz to tim brz i ljubazan!

Pri nabriti Ani

Ana K.

Lime koristim jer mi olakšava život. Više ne trebam odgovarati na pozive, klijentima je lakše jer se mogu naručiti online kad god žele. Također mi se sviđa jer je vrlo jednostavan, pogotovo za moje klijente!

Studio 971

Nina H.

Preporučujem! Od kada koristim Lime lakše mi je vođenje salona. Lime je jednostavan za korištenje, štedi mi puno vremena i čini moje kupce zadovoljnima. Svaka čast i ekipi na ljubaznosti 🙂

Glow Up

Tjaša J. F.

Ocjena 11/10. Stvar je jednostavna i učinkovita. Kapa dolje cijelom Lime timu jer su nevjerojatno responzivni čak i kada su (navodno) “offline”. Prije svega smo impresionirani jer uvažavaju sve naše želje i prijedloge i realiziraju ih u najkraćem roku. U prosjeku nam Lime Booking uštedi oko 5 sati dnevno!

Salon Cani

Tjaša Ž.

Mogu vam reći da je program super i jako smo zadovoljni jer nam dosta olakšava posao i sve je lijepo pregledno i posloženo… Pozdrav i salon love cani❤️

Resultant

Enej K.

U našu tvrtku smo uveli Lime Booking zbog boljeg pregleda naših kupaca i zakazivanja termina za konzultacije. Moramo reći da smo vrlo zadovoljni ukupnim korisničkim iskustvom. Također nam se sviđa responzivnost tima i konstantan razvoj samog alata. Toplo ga preporučujem!

Isprobajte Lime Booking besplatno!

Online kalendar, automatske SMS obavijesti, online zakazivanje i još mnogo toga!

Sveža vsebina

Preberite si nasvete, članke in intervjuje, kako izboljšati vaše naročanje in obveščanje strank.