Vidimo se na Hairstyle News u Opatiji!

Hairstyle News 2024 - Lime Booking
Opatija se priprema za najveći događaj u svijetu frizerstva - Hairstyle News 2024! Uz sve akcije, također ćete moći posjetiti naš štand i saznati više o Lime Bookingu iz prve ruke. Vidimo se!

Pozdrav dragi frizeri, brijači i ostali!

Pred nama je najveći regionalni susret frizera – Hairstyle News 2024. koji će se održati 16. i 17. ožujka u prekrasnoj Opatiji, a naravno da ga nećemo propustiti ni mi.

Hairstyle News je više od samog događaja; to je praznik na kojem se okupljaju frizeri s cijelog područja kako bi podijelili svoje znanje, iskustvo i ljubav prema struci, kroz edukaciju, druženje i inspirativne prezentacije.

Očekuje nas intenzivan dvodnevni program pun edukativnih seminara, predavanja, demonstracija, razmjene ideja i, naravno, zabave! U Velikoj dvorani održavat će se razni edukativni programi poput Salon Business Conference, Cut&Style i Colorama, dok će se u Barbershop Areni organizirati posebna događanja za muške frizere i brijače.

Sajam će također oživjeti s brojnim izlagačima i brendovi koji nude profesionalne frizerske proizvode i usluge među kojima možete odabrati najbolje za svoj salon.

Na jednom od štandova imat ćete priliku upoznati i naš sustav – Lime Booking te saznati kako ovo tehnološko rješenje može unaprijediti vaše poslovanje. Moći ćete popričati s našim prodavačima, dobiti informacije iz prve ruke i možda dočekati još koje iznenađenje. 😉

Posjetite naš štand na sajmu gdje ćemo vam s ponosom pokazati kako vam Lime Booking može olakšati posao, privući više kupaca i poboljšati vašu uslugu.

Vidimo se tamo!

Picture of Maša

Maša

Sem Maša in sem tekstopiska za Lime Booking. Živim za zanimivosti in novosti lepotne industrije in to rade volje delim s svetom.

Drugi postovi

Isprobajte Lime Booking besplatno!

Online kalendar, automatske SMS obavijesti, online zakazivanje i još mnogo toga!